Woning (House) K

Slaapkamers:4
Prijs (v.o.n.):€ 1.220.000
Beschikbaar

Licht en goed ingedeeld gezinshuis van circa 132 m² met 4 slaapkamers, 2 badkamers en een zonnige tuin van ca. 60 m². Het wonen is verdeeld over 3 woonlagen. De woonkamer heeft een indrukwekkende glazen pui van ca. 6,5 meter naar de tuin.

Binnenruimte

Entree in hal met een garderobe en gastentoilet. De woning beschikt over een ruime woonkeuken met luxe keuken met kookeiland. Aansluitend de zit- en eetkamer met een vrije hoogte van circa 3 meter en grote pui met openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste etage zijn 2 ruime slaapkamers. De luxe en smaakvolle badkamer heeft een inloopdouche en wastafel. Verder is er een apart toilet aan de gang.

Op de tweede verdieping zijn nog 2 slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad, toilet en wastafel en een wasruimte met cv installatie.

Optioneel is er een eigen parkeerplek te koop.

Buitenruimte en toegankelijkheid

De Andreaskerk is gelegen in het binnenterrein van een dertiger jaren bouwblok aan de Andreas Schelfhoutstraat. De kerk in de stijl van de Nieuwe Haagse School is omringt door de tuinen en het volwassen groen van de omliggende bebouwing. Alle woningen hebben een privétuin die direct grenst aan het woonvertrek. De tuinen variëren tussen de 45 en 126 m² meter. In deze setting zullen de woningen met elkaar een hof vormen in een beschermde omgeving.

Via een afgesloten poort is het voorterrein bereikbaar met zowel de auto als de fiets. Er is optioneel een parkeerplek te koop en de mogelijkheid voor het stallen van fietsen.

De 2 voorste woningen krijgen ieder een eigen entree. De andere woningen worden ontsloten door een monumentale grote gang. Deze gang loopt dwars door het middenschip van de kerk, heeft een hoogte van meer dan 10 meter en een grote lichtstraat.

Afgewerkt tot in detail

De woningen worden compleet afgebouwd opgeleverd. Deze afwerking voorziet in het schilderwerk, mooie deuren en armaturen, design keukens en sanitair. Alles is zorgvuldig afgestemd het gehele ontwerp van het gebouw. De woningen worden turn-key opgeleverd inclusief o.a. keukens, badkamers, wandafwerking, een stoere gashaard en parketvloeren. In overleg zijn de ontwerpen aan te passen en uit te breiden.

Online Rondleiding

Neem hieronder alvast een kijkje onder begeleiding van de makelaar door de woning. Dit is een 360-graden-video. Beweeg het scherm naar links, rechts, onder of boven om om u heen te kijken.

Meer informatie?

Voor informatie kunt u contact opnemen met Broersma Makelaardij.

Plattegronden